Compania de bere artizanală Olaf din orașul Savonlinna, situat în estul Finlandei, a creat o băutură specială, care face referire la tema momentului din această țară: aderarea la NATO.

Iar berea NATO nu se poate spune că nu are succes. Astfel, creatorul acesteia și proprietarul companiei Olaf, Petteri Vanttinen, a declarat că este, efectiv, asaltat de telefoane din momentul în care a lansat produsul, conform Euronews.

"Am primit cam 200 de telefoane pe zi. Ador ceea ce se petrece aici. Se întâmplă o dată în viață!" a declarat acesta, conform sursei citate.

Până în acest moment, compania a livrat aproximativ 8000 de cutii de bere în supermarketuri, dar în curând va porni un parteneriat cu cele mai mari rețele de retail din Finlanda, urmând să lanseze produsul inclusiv la sticlă.

"Dispare, pur și simplu, de pe rafturi și a existat mult feedback pozitiv", a declarat de asemenea Petteri Vanttinen.

Numele berii este un joc de cuvinte pe baza expresiei "Otan olutta", care în limba finlandeză înseamnă "Vreau o bere" și acronimul francez al NATO - OTAN.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri