Reprezentanţi ai Statelor Unite şi altor câteva ţări au părăsit reuniunea miniştrilor comerţului Asia-Pacific, la Bangkok, pentru a protesta împotriva invaziei Ucrainei de către Rusia.

Reprezentanţi ai Canadei, Noii Zeelande, Japoniei şi Australiei s-a alăturat americanilor părăsind reuniunea Cooperării Economice Asia-Pacific (APEC), au declarat doi oficiali thailandezi şi doi diplomaţi străini, scrie Agerpres.ro.

Aceasta a avut loc în timp ce reprezentantul Rusiei luase cuvântul la deschiderea reuniunii de două zile a grupului de 21 de economii.

Cooperarea Economică Asia-Pacific (APEC) este un forum interguvernamental pentru 21 de economii membre din zona Pacificului care promovează comerțul liber în întreaga regiune Asia-Pacific. Cu sediul în Singapore, APEC este recunoscut ca unul dintre blocurile multilaterale de cel mai înalt nivel și cele mai vechi forumuri din regiunea Asia-Pacific, exercitând o influență globală semnificativă.

Sursa foto: APEC/ Facebook

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri