Spania face deja față unor valuri de căldură, temperaturile ajungând chiar și la 40 de grade în acest weekend. Meterologii susțin că temperaturile sunt mai mari cu 10-15 grade decât normalul acestei perioade.

Temperaturile din Spania au atins praguri record pentru această perioadă, cauzate de o masă de aer cald provenită din Africa, transmit meteorologii.

Nu numai Spania se confruntă cu canicula, și Franța se află în aceeași situație. Anumite orașe franceze au înregistrat temperaturi de până la 36 de grade Celsius, mai exact în sudul și estul Franței, transmite The Independent.

Și nord-estul Statelor Unite ale Americii face față unui val de căldură record pentru această perioadă din an.

Între timp, părți din India și Pakistan se confruntă cu secetă încă din luna martie, considerată cea mai călduroasă lună în India în ultimul secol.

În plus, meteorologii nu vin cu vești bune, deoarece estimează că noi recorduri de căldură pentru finalul acestei luni, după ce Pakistanul a înregistrat 51 de grade Celsius.

Climatologii au avertizat că valurile de căldură cresc în intensitate și frecvență în întreaga lume din cauza încălzirii globale, cauzate în principal de arderea combustibililor fosili.

Sursa foto: Pixabay

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri