Sir Richard Dearlove, fost șef al serviciului britanic de informații externe MI6, crede că Vladimir Putin nu se va mai putea menține foarte mult timp la putere, acesta urmând să piardă puterea până în anul 2023, ba chiar să fie internat într-o facilitate medicală de specialitate.

Sir Richard Dearlove a făcut aceste declarații pentru podcastul One Decision, citat de mai multe publicații străine, printre care și New York Post, specificând faptul că varianta internării într-o instituție medicală ar fi ieșirea "elegantă" din situația în care a intrat declanșând războiul din Ucraina și în același timp o formulă de exit care să înlocuiască o lovitură de stat.

"Îmi asum această declarație. Cred că va fi plecat până în 2023" a declarat acesta, conform sursei citate. "Probabil într-un sanatoriu, din care nu va mai ieși ca președinte al Rusiei".

De asemenea, acesta a atenționat că nu există un plan de succesiune în eventualitatea scenariului descris mai sus. Cu toate acestea, estimarea fostului șef MI6 este că locul lui Vladimir Putin va fi ocupat de Nikolai Patrușev, Secretarul Consiliului de Securitate al Rusiei.

Starea de sănătate precară a lui Vladimir Putin a fost confirmată recent și de regizorul Oliver Stone, conform aceleiași surse, președintele rus vorbindu-i chiar acestuia despre boala pe care o are în cadrul unei serii de interviuri realizate între 2015 și 2017.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri