Cel mai mare grup de servicii de recrutare din lume, Adecco a obtinut o crestere peste estimari de 33% a profitului net in primul trimestru al acestui an si a confirmat previziunile anuale datorita cererii puternice din Europa si Asia, informeaza NewsIn.

Profitul net al companiei a urcat pana la 133 milioane euro, deoarece grupul a beneficiat de conditiile economice favorabile din Europa si a anuntat ca isi va atinge tinta pe termen lung de crestere a veniturilor anuale cu o rata intre 7 si 9% si de crestere a profitului de operare in raport cu veniturile de peste 5%.

Adecco are aproximariv 6.700 de birouri in toata lumea si a beneficiat de recuperarea pietelor de recrutare, deoarece economia globala se redreseaza si angajatorii sunt dispusi sa angajeze in orice domenii, de la tehnologia informatiei la catering. "Previziunile generale continua sa fie favorabile iar cererea solida in Europa si Asia compenseaza slabiciunea pietei americane", a declarat directorul executiv al companiei, Dieter Scheiff, citat de Reuters.

Nivelurile de crestere in aprilie au fost aceleasi ca in primul trimestru, a mai spus Scheiff. "Activitatea in aprilie a fost la fel ca in primul trimestru. Piata frantuzeasca a fost putin mai slaba, insa a existat o dezvoltare mai buna pe toate celelalte piete europene", a continuat Scheiff.

Analistii estimau, potrivit unui sondaj Reuters, ca profitul net pentru primul trimestru a urcat cu 17%, pana la 117 milioane de euro.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri