Elon Musk se duelează de la distanță cu Donald Trump. CEO-ul Tesla trăiește niște zile tensionate, moment în care fostul președinte al SUA l-a avut în vizor, spunând despre el că este un mincinos și că nu va cumpăra Twitter. În replică, Elon Musk a spus despre Donald Trump că e cazul să își pună pălăria în cui și să se pensioneze, căci este prea bătrân să mai candideze pentru o nouă rundă de alegeri prezidențiale pentru Statele Unite, scrie The Guardian.

„Nu-l urăsc pe bărbat, dar este timpul ca Trump să-și pună pălăria în cui și să se pensioneze”, a scris Elon Musk pe Twitter, platforma pe care a anunțat încă din luna aprilie că urmează să o cumpere pentru 44 de miliarde de dolari, dar în privința căreia s-a răzgândit.

Tweet-ul lui Elon Musk a venit după ce Donald Trump, la o apariție publică în Alaska, de weekend-ul trecut, l-a numit pe Musk „artist prost” din cauza tranzacției Twitter.

Vezi și: Elon Musk a spus despre Joe Biden că este o „păpușă cu șosete umede”

Lui Donald Trump i s-ar fi reproșat deja de mai mult timp că este prea bătrân să mai candideze pentru un nou post de președinte al Statelor Unite ale Americii. Trump ar avea 78 de ani când vor avea loc alegerile prezidențiale din 2024, iar dacă, prin absurd, acesta ar câștiga cursa pentru președinția SUA, la final de mandat ar avea 82 de ani.

61% dintre respondenţii unui sondaj realizat în comun de Centrul de Studii Politice al Universităţii Harvard şi de The Harris Poll, nu vor să-l vadă încă o dată în fruntea ţării, după mandatul pe care l-a avut între anii 2017-2021.

Nici actualul președinte al SUA și fost rival în curs pentru prezidențiale cu Donald Trump nu are șanse mai mari, din același motiv. Şapte din 10 americani nu vor ca preşedintele SUA, Joe Biden, să candideze pentru un al doilea mandat, potrivit unui sondaj conform căruia o treime dintre respondenţi consideră că liderul american este mult prea în vârstă.

Sursa foto: Agerpres

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri