ABN Amro a anuntat miercuri ca va face recurs la hotararea tribunalului comercial de la Amsterdam prin care se blocheaza vanzarea subsidiarei americane LaSalle a bancii olandeze catre Bank of America, relateaza Reuters.

"ABN Amro va face recurs la Curtea Suprema la decizia din 3 mai 2007 a tribunalului comercial de la Amsterdam", se spune in comunicatul bancii, preluat de Reuters.

"ABN Amro considera ca este in interesul companiei si actionarilor sai sa faca un astfel de recurs. Mai mult decat atat, acest recurs trebuzie facut, in conformitate cu contractul incheiat cu Bank of America", se spune in comunicatul ABN Amro.

Un tribunal olandez a decis la data de 3 mai ca ABN Amro trebuie sa suspende vanzarea diviziei sale americane LaSalle in valoare de 21 miliarde dolari catre Bank of America, fapt care permite efectuarea unei oferte rivale de preluare a celei mai mari banci din Olanda.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri