Elon Musk spune că plănuiește să se concentreze pe a face „lucruri utile pentru umanitate”, pe fondul unui șir de scandaluri despre viața sa personală care au ieșit la iveală în ultimele luni, relatează BusinessInsider.

Cel mai bogat om al planetei s-a arătat și el surprins de atenția mult prea mare din ultima vreme și față de volumul de materiale de presă în care a apărut.

Cantitatea de atenție asupra mea a devenit o supernovă, ceea ce este super nasol”, a scris Musk pe Twitter, adăugând că i s-a părut regretabil faptul că „până și articolele banale” despre el devin virale.

Voi încerca tot posibilul să fiu concentrat pe a face lucruri utile pentru civilizație”, a scris Musk pe Twitter.

Deși nu este clar dacă postarea lui Musk însemna că miliardarul plănuiește o pauză pe rețelele de socializare, dar acesta a mai rămas tăcut pe Twitter timp de peste o săptămână în iunie, înainte de a reveni pe platformă cu o fotografie cu el și copiii săi alături de Papa Francisc.

Au fost câteva luni tulburi pentru viața personală a lui Musk

Recent, The Wall Street Journal a raportat că Musk a avut o scurtă aventură cu Nicole Shanahan, soția co-fondatorului Google și investitor Tesla, Sergey Brin. Potrivit publicației americane, acest lucru ar fi determinat divorțul dintre Shanahan și Brin în luna ianuarie a acestui an și a făcut ca prietenia lui Musk cu Brin să se rupă.

Musk a negat cu fermitate aventura, scriind pe Twitter că el și Brin sunt încă prieteni, plângându-se chiar că „nu a făcut sex de mult”. El a trimis către New York Post o fotografie cu el și Brin, afirmând că a fost făcută la o petrecere recentă.

De curând s-a aflat și că, în noiembrie a anului trecut, Musk a avut gemeni în liniște cu unul dintre directorii săi de top din compania Neuralink, Shivon Zilis.

În luna mai, o altă știre făcea ocolul planetei, în care se spunea că Elon Musk a plătit 250.000 de dolari unei însoțitoare de bord pentru a rămâne tăcută în acest caz, după ce ea a susținut că Musk și-ar fi arătat zonele intime în timpul unui masaj la bordul avionului său și i-a propus să facă sex.

Mai mult, în luna iunie, fiica transgender a lui Elon Musk a depus o cerere de schimbare a numelui în conformitate cu noua ei identitate de gen și pentru că, spune ea, nu mai locuieștie și nu mai vrea să fie înrudită cu tatăl ei biologic ”în niciun fel sau formă”.

Pe lângă acestea, mai putem enumera include și telenovela preluării Twitter, care va ajunge în justiție în această toamnă.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri