Errol Musk, tatăl celui mai bogat om al planetei, spune că nu este mândru de fiul său miliardar, deoarece familia lui „a realizat o mulțime de lucruri” de-a lungul timpului, așa că succesul CEO-ului SpaceX și Tesla nu este o surpriză foarte mare, relatează BusinessInsider.

Tatăl lui Elon Musk a vorbit, în cadrul unui interviu pentru un post de radio din Australia, despre Elon și restul familiei Musk, inclusiv despre fratele mai mic al excentricului miliardar, Kimbal.

Trebuie menționat și faptul că Elon Musk a dezvăluit în mai multe rânduri că nu este încântat de influența pe care a avut-o tatăl lui de-a lungul vieții, acuzându-l ca fiind abuziv și că i-ar fi spus că nu va ajunge niciodată un om de succes.

În mod cert, relația dintre Elon Musk și tatăl său nu este una grozavă, iar în condițiile în care Errol Musk a fost acuzat inclusiv că și-ar fi lăsat fiica vitregă însărcinată nu a făcut altceva decât să-l alieneze și mai mult pe cel mai bogat om al planetei de tatăl său.

Întrebat dacă este mândru de Elon, bărbatul de 76 de ani a spus: "Nu. Suntem o familie care face multe lucruri de mult timp. Nu este ca și cum am început brusc să avem realizări".

Errol Musk a fost recunoscut ca un „geniu” chiar de către Elon, afirmând că are un IQ foarte mare, iar faptul că a fost cel mai tânăr sud-african care să primească diploma de inginer este dovada inteligenței sale. Mai mult Elon Musk este convins că a moștenit geniul ingineresc al tatălui său, subliniind faptul că, în schimb, părintele lui este „o persoană groaznică”.

Errol a spus în cadrul emisiunii de radio că Elon, Kimbal și Tosca, cei trei copii ai lui, au călătorit cu el în jurul lumii încă de când erau mici, vizitând locuri precum China și pădurea tropicală amazoniană.

„Au văzut o mulțime de lucruri și am făcut multe lucruri împreună, dar Elon a depășit cu adevărat așteptările”, a spus Errol, recunoscând, totuși, eforturile fiului său.

Elon Musk nu este mulțumit de progresul afacerilor sale

În ciuda progresului înregistrat, Musk-senior a spus că CEO-ul Tesla și SpaceX „nu este atât de fericit pe cât și-ar dori să fie” pentru că „se simte ca și cum a întârziat programul” cu companiile sale.

„Unde este acum, i-ar fi plăcut să fi fost deja de acum cinci ani”, a declarat Errol Musk.

Elon a vrut să lanseze nava spațială masivă Starship a SpaceX cu mult timp în urmă, iar tată lui dezvăluie că miliardarul „este frustrat de progres”.
Mai mândru de fiul cel mic, Kimbal

În cadrul aceluiași interviu, Errol Musk a spus că fratele mai mic al lui Elon, Kimbal, era „mândria și bucuria lui”.

Errol a mai spus că Kimbal este, de asemenea, miliardar, deși nici pe departe la fel de bogat ca Elon, care are o avere estimată la 260 de miliarde de dolari. Nu este clar dacă Kimbal Musk este de fapt un miliardar, deoarece un articol din 2021 din Forbes îi estimează averea la aproximativ 700 de milioane de dolari, dar este un semn că Errol Musk îl are mai aproape de suflet pe fiul mai mic al familiei sale.

Bătrânul Musk a menționat, totuși, că fiul său cel mic, Kimbal a avut noroc în căsnicia cu Cristiana Wyly, pentru că petrec mult timp împreună.

Crede că Elon nu-și va găsi niciodată o parteneră devotată

De cealaltă parte, îl compătimește pe Elon, pentru care se teme că nu-și va putea găsi o parteneră care să renunțe la carieră pentru el.

„Trebuie să găsească o femeie care să renunțe la ceea ce face și asta nu este ușor”, a mai spus Errol Musk.

Elon Musk a fost căsătorit de trei ori, o dată cu prima sa soție, Justine Wilson, și de două ori cu actrița Tallulah Riley. De asemenea, a fost implicat romantic cu o serie de celebrități, printre care cantautoarea Grimes și actrița Amber Heard.

Luna trecută a fost acuzat că a avut o aventură cu Nicole Shanahan, soția cofondatorului Google, Sergey Brin, acuzație pe care a negat-o vehement.

Sursa foto: Wall-Street.ro

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri