Bank of Cyprus a afisat o crestere record a profitului trimestrial cu 67%, pana la suma de 62 milioane lire cipriote (107 milioane euro), obtinuta pe seama principalelor operatiuni bancare si de asigurari, potrivit raportului financiar al Bank of Cyprus consultat de NewsIn.

Raportul cost/venituri al Bank of Cyprus a urcat la 44%, comparativ cu valoarea de 49% la care s-a situat in primul trimestru din 2006, se spune in raportul financiar al Bank of Cyprus.

La 31 martie 2007, activele totale ale grupului financiar au fost de 15,22 miliarde lire cipriote (26,21 miliarde euro), se arata in raportul financiar al bank of Cyprus pentru primul trimestru din 2007.

Citeste si:

BoC a fost fondata in 1899 si este liderul de piata in Cipru. Banca ofera servicii de retail si comerciale, dar si de finantare, de factoring, de brokeraj, de asigurari generale si de viata. Bank of Cyprus mai gestioneaza fonduri si ofera servicii de banca de investitii.

Grupul financiar Bank of Cyprus este prezent in Grecia, Australia, Marea Britanie, Insulele Channel, SUA, Canada, Africa de Sud, Rusia si Romania.