UPDATE 1 septembrie, 2.30: David Popovici a câștigat medalia de aur a probei de 200 m liber la Campionatele de Înot pentru juniori de la Lima, cu timpul de 1:46.18.

ȘTIREA INIȚIALĂ

Sportivul român David Popovici s-a calificat cu cel mai bun timp în finala probei de 200 m liber la Campionatele Mondiale de înot pentru juniori de la Lima (Peru), relatează Agerpres.

Popovici, campion mondial şi european de seniori în această probă, a fost înregistrat în serii cu timpul de 1 min 49 sec 40/100. Ştefan Cozma, cu al 17-lea timp din serii, 1 min 53 sec 37/100, a ratat finala programată în noaptea de miercuri spre joi, la 02:27 (ora României).

Andra Gorecki a prins şi ea finala la 200 m fluture, cu al cincilea timp din serii, 2 min 16 sec 06/100, urmând să se bată pentru o medalie în noaptea de miercuri spre joi, la ora 02:09.

La 100 m liber feminin, Bianca Costea s-a calificat în semifinale cu al patrulea timp din serii, 57 sec 06/100. Ea va concura pentru un loc în finală în noaptea de miercuri spre joi, la 02:58 (ora României).

Citește și: Aur pentru România la Campionatul Mondial de înot juniori. David Popovici a bătut un nou record

Rebecca Diaconescu a renunţat să mai ia startul în serii. Ea şi Aissia Prisecariu vor evolua joi dimineaţa, de la 03:23, în finala la 100 m spate.

România a cucerit în noaptea de marţi spre miercuri primele sale medalii, aur prin ştafeta masculină de 4x100 m liber şi argint prin Vlad Stancu la 400 m liber.

Sursa foto: Facebook / David Popovici

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri