David Popovici a obținut medalia de aur în proba de 200 m liber la Campionatul Mondial de înot pentru juniori de la Lima. El a stabilit și un nou record al competiţiei.

David Popovici a luat medalia de aur și a bătut recordul Campionatului Mondial de înot juniori

David Popovici a încheiat cursa de 200 de metri cu timpul de 1:46.18 min. și a câștigat fără emoții medalia de aur cu un nou record al competiției mondiale de juniori. Potrivit Federației Române de Natație, după aurul de la Mondialele de seniori, aurul de la Europenele de juniori și aurul de la Europenele de seniori, David Popovici își trece în palmares și aurul la Mondialele de juniori, întregind astfel o vară fantastică pentru el și pentru natația românească.

Pe locul doi s-a clasat Daniel Meszaros (Ungaria), cu timpul 1:48.98, iar pe trei a terminat Filippo Bertoni (Italia, 1:49.05).

Ce au făcut ceilalți înotători români la Campionatul Mondial de Înot juniori de la Lima

La 200 m fluture feminin, Andra Gorecki a reuşit să se claseze pe locul patru, cu timpul 2:15.12.

La 100 m spate, Aissia Prisecariu a ocupat locul 5, iar Rebecca Diaconescu s-a clasat pe 6. Timpii lor: Aissia Prisecariu – 1:02.58 min., Rebecca Diaconescu – 1:02.93 min.

La 100 m liber feminin, Bianca Costea s-a calificat în finală.

Sursa foto: Facebook / David Popovici

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri