Fostul preşedinte american Donald Trump a dat de înţeles încă o dată că ar putea candida pentru Casa Albă în 2024, dând asigurări că acest lucru "ar face multă lume fericită", într-un interviu acordat unui post de televiziune indian, informează AFP, citat de Agerpres.

"Toată lumea vrea să mă prezint (la alegeri). Sunt în fruntea sondajelor", a declarat Trump, potrivit unui fragment din interviul pe care postul indian NDTV urmează să-l difuzeze în integralitate joi mai târziu. "În toate sondajele, în sondajele republicane şi în sondajele democrate", a subliniat republicanul.

"Voi lua o decizie într-un viitor foarte apropiat, presupun. Şi eu cred că această decizie va face fericiţi mulţi oameni", a continuat Trump.

Miliardarul de 76 de ani, fostă vedetă a unui reality-show, a respins din nou în acest interviu rezultatele alegerilor din 2020, pe care le-a pierdut în faţa actualului preşedinte democrat Joe Biden, argumentând că acestea au fost fraudate. "Există în acest sens dovezi enorme, există dovezi enorme", a afirmat el.

FBI a întreprins o amplă percheziţie luna trecută la reşedinţa lui Trump din Mar-a-Lago, în Florida, suspectându-l că păstrează acolo în mod ilegal documente confidenţiale din timpul mandatului său la Casa Albă (2017-2021).

În timpul unui miting de campanie în Pennsylvania, Donald Trump a denunţat acest "raid ruşinos" pe care l-a calificat drept "parodie de justiţie".

Donald Trump e vizat de asemenea de anchete asupra încercărilor sale de a răsturna rezultatul alegerilor prezidenţiale din 2020 şi mai ales asupra rolului său în asaltul violent al susţinătorilor săi asupra Capitoliului, pe 6 ianuarie 2021.

Deocamdată, pe numele lui Donald Trump nu a fost deschis niciun dosar penal.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri