Firma de arhitectură ZNera Space, din Dubai, a propus un nou concept de design care constă într-o construcție circulară masivă, ce ar urma să fie ridicată în jurul celei mai înalte clădiri din lume, Burj Khalifa. Clădirea măsoară 829,8 metri înălțime, aproape dublu decât Empire State Building, din New York.

Conceptul, denumit drept Downtown Circle, îmbină comunitatea, luxul și planificarea urbană futuristă într-un design extrem de ambițios, care a fost adus la viață printr-o serie de ilustrații fascinante create în colaborare cu Pictown, o companie specializată în redări arhitecturale, scrie CNN.

Sursa Video: YouTube

Principalii arhitecți ai ZNera Space, Najmus Chowdry și Nils Remess, văd Downtown Circle ca pe o lovitură orizontală împotriva orizontului vertiginos și futurist al Dubaiului cu zgârie-nori.

Structura, destinată să măsoare 550 de metri deasupra nivelului străzii, ar avea o circumferință de peste trei kilometri. Inelul ar fi susținut de cinci stâlpi uriași, cu bazele lor situate în loturi goale, care ar putea servi unui scop suplimentar.

Structura stâlpilor ar putea încorpora un design inovator de filtrare a ceței creat de ZNera Space.

Sursa foto: unsplash.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri