Clasamentul celor mai bune baruri din lume, dat publicității pentru prima oară în anul 2009, concept sponsorizat de Perrier și deținut de grupul William Reed, a realizat topul anului 2022.

Evenimentul de premiere a avut loc pe data de 4 octombrie în Barcelona și a fost transmis live, fiind pentru prima oară de la debutul competiției când un bar care nu se află în New York sau Londra ocupă locul I, transmite CNN.

Astfel, barul Paradiso, care se află în Barcelona și care a ocupat locul III în 2021, a urcat anul acesta două poziții, câștigând, practic, competiția.

Recenziile acordate Paradiso pe Tripadvisor au cumulat 4,5 stele din 5 posibile, iar printre băuturile care se pot comanda în local se numără cocktail-ul Tornado, băutura Parallel World (lume paralelă, n.r.), care este, conform celor care au vizitat barul, "mai mult un desert decât o băutură", sau cocktail-uri precum Kryptonite și Great Gatsby.

Cei care au vizitat Paradiso au remarcat de asemenea cozile lungi pe care le formează clienții pentru a fi serviți, unii dintre aceștia vorbind despre așteptări chiar și de 30 sau 50 de minute.

Majoritatea comentatorilor spun însă că așteptarea a meritat, servirea fiind impecabilă, iar băuturile excelente.

Iată topul celor mai bune 10 baruri din lume:

  • Paradiso, Barcelona
  • Tayēr + Elementary, Londra
  • Sips, Barcelona
  • Licorería Limantour, Mexico City
  • Little Red Door, Paris
  • Double Chicken Please, New York
  • Two Schmucks, Barcelona
  • The Connaught Bar, Londra
  • Katana Kitten, New York
  • Alquímico, Cartegena (America de sud)

Sursa foto: Shutterstock / Thitinun Lerdkijs

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri