Cu doar câteva zile înainte de finalizarea tranzacției cu Twitter, Elon Musk a intrat în biroul companiei din San Francisco cărând în brațe ceva ce părea a fi o chiuvetă de baie din porțelan.

„Intră în sediul Twitter. Obișnuiți-vă cu ideea!” a scris Elon Musk pe Twitter, acolo unde a publicat un video în care se vede cum intră în sediul Twitter cu o chiuvetă în mâini.

O persoană din cadrul companiei a confirmat pentru CNBC că Elon a fost în vizită astăzi și a remarcat că există o anumită îngrijorare internă cu privire la ceea ce se va întâmpla cu persoanele cu vize de lucrător străin. Sursa care a transmis informația a dori să rămână anonimă, mai ales în contextul în care de la preluarea Twitter de către Elon Musk se tot vorbește despre disponibilizări în rândul angajaților. Musk plănuieşte să reducă numărul de angajaţi din companie de la 7.500 la aproximativ 2.000.Twitter plănuia deja reduceri semnificative, cu eliminarea a 25% din personal până la sfârşitul anului 2023 şi închiderea centrelor de date cheie.

Cu toate acestea, planurile miliardarului ar avea impact asupra utilizatorilor Twitter, cu un risc crescut de piratare şi expunere la material ofensator.

Musk a propus iniţial să cumpere compania, dar a dat înapoi în aprilie, spunând că Twitter a făcut afirmaţii false cu privire la numărul de conturi false de pe platformă.

Ca răspuns, Twitter l-a dat în judecată pe Musk, pentru a-l forţa să încheie acordul. Un proces de cinci zile a fost programat la începutul acestei luni în statul Delaware (estul SUA), totuşi între timp Musk şi-a confirmat oferta iniţială.

Dar miliardarul şi platforma de social media încă sunt în dispută privind detaliile importante care trebuie clarificate pentru a finaliza acordul şi există în continuare o incertitudine asupra tranzacţiei.

Sursa foto: captură video / Twitter

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri