VAIN, o companie fashion din Helsinki, Finlanda, a încheiat un parteneriat cu gigantul McDonald's de pe piața din această țară pentru a le oferi angajaților piese vestimentare de colecție, ce pornesc însă de la uniforma de bază a angajaților.

Astfel, articolele de bază ce se regăsesc în mod normal în îmbrăcămintea angajaților McDonald's, precum tricourile și pantalonii, au fost transformate, printre altele, în rochii, hanorace și fuste foarte scurte, conform CNN.

"Îmbrăcămintea a fost gândită pentru a căuta noi moduri de a folosi hainele de lucru purtate, dar și pentru a crea noi modele plecând de la materialele deja existente, a transmis compania într-un comunicat", conform aceleiași surse.

De asemenea, pentru designerul colecției, Jimi Vain, colaborarea a fost o oportunitate de a se reîntâlni cu imageria adolescenței.

"Când mi s-a prezentat ideea unei colecții vestimentare pentru angajații Mc Donald's am fost intrigat. Crescând într-o zonă rurală a Finlandei, nu existau cu adevărat locuri unde tinerii să-și petreacă timpul liber, dar restaurantul McDonald's local prelua această funcție", a declarat acesta.

Cele 27 de piese ale colecției vor fi disponibile angajaților Mc Donald's din Finlanda printr-o loterie internă, conform reprezentanților VAIN.

Cu toate acestea, a transmis unul dintre angajații companiei vestimentare, noua colecție este doar "de fun", angajații lanțului de restaurante neputând să poarte aceste haine, efectiv, la locul de muncă.

Sursa foto: YouTube / VAIN

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri