Cei care vor apela la Uber săptămâna aceasta vor avea o surpriză pentru că nu îi va aștepta o mașină, așa cum erau obișnuiți, ci o sanie trasă de reni. Se întâmplă în Laponia, țara lui Moș Crăciun.

Locuitorii Laponiei care vor avea de făcut drumuri pentru a cumpăra cadourile de Crăciun vor putea să cheme o sanie Uber, trasă de reni. Compania de ride sharing a decis să lanseze un serviciu destul de neobișnuit, dar și oportun, numit Uber Sleigh, care oferă utilizatorilor opțiunea de a rezerva o plimbare cu sania cu reni, direct de pe telefonul mobil. Cu toate acestea, serviciul, așa cum era de așteptat, va fi disponibil doar într-un singur loc în care te-ai aștepta ca săniile cu reni să fie destul de comune și anume Laponia, cunoscută ca fiind locul natal al lui Moș Crăciun, scrie themayor.eu.

Mai precis, plimbările cu reni vor fi disponibile pentru o plecare din Stațiunea Apukka, situată la aproximativ 14 kilometri de Rovaniemi, capitala Laponiei. Serviciul va fi disponibil pe principiul „primul venit, primul servit” și numai pentru săptămâna 12-18 decembrie.

Lansarea Uber Sleigh vine într-un context în care numărul de familii care vizitează Laponia în acest an a crescut cu 46%, ca urmare a eliminării restricțiilor pandemice.

„Suntem atât de încântați să vedem revenirea turiștilor din întreaga lume în această iarnă, ca urmare a reducerii restricțiilor de călătorie după pandemie. Cei care vizitează anul acesta vor primi un răsfăț special, deoarece Uber oferă o ediție limitată de plimbări speciale cu sania la Apukka Resort, Rovaniemi”, a declarat Sanna Kärkkäinen, CEO Visit Rovaniemi.

Plimbările cu sania Uber îi vor duce pe utilizatori într-o călătorie de două ore prin peisajul de iarnă al Laponiei, plin de păduri și lacuri. Va fi și o oprire pentru gustare la jumătatea drumului. Rezervările se pot face doar cu o oră înainte de plecare și vor fi doar două intervale de timp pe zi, la orele: 10:00 și 14:00.

Sursa foto: Unsplash

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri