UPDATE 09:30- Incendiu a fost stins. Cauza acestuia încă nu se cunoaște, anunță Digi24.

Zece persoane, inclusiv cinci copii, au fost ucise (conform unui bilanț provizoriu) după ce un incendiu a izbucnit în noaptea de joi spre vineri într-o clădire rezidențială din Vaulx-en-Velin, lângă orașul francez Lyon, au anunțat autoritățile locale.

Cauza incendiului nu este deocamdată cunoscută. La fața locului se află aproximativ 170 de pompieri. Incendiul a avut loc vineri dimineață, în jurul orei 3, la un bloc de șapte etaje din Vaulx-en-Velin, o suburbie la estul orașului. La locul incendiului a fost instalat un culoar de securitate prin care autoritățile gestionează situația, scrie Euronews.

Presa franceză afirmă că patru persoane primesc tratament de urgență, în timp ce alte 10 au fost rănite mai ușor.

Ministrul francez de Interne, Gérard Darmanin, împreună cu ministrul Locuințelor, Olivier Klein, au declarat că se îndreptau spre Vaulx-en-Velin.

„Mă duc la fața locului în această dimineață pentru a fi cu rezidenții, aleșii și serviciile de urgență”, a spus Klein pe Twitter.

Sursa foto: Pexels

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri