Aproape 200 de panouri noi din cristale Waterford au fost instalate pe celebrul glob care marchează Anul Nou în Times Square din New York ca parte din pregătirile pentru festivităţile de sâmbătă, informează Reuters, conform Agerpres.

Începând cu 1999, toate panourile nou instalate în globul de cristal au fost proiectate şi realizate manual de meşteşugari irlandezi la Waterford. Sfera cuprinde un total de 2.688 de panouri din cristal.

În fiecare an, designul are o temă diferită. Tema de anul acesta este ''Darul iubirii'' (''Gift of Love''), iar panourile reprezintă inimioare întrepătrunse, a precizat Tom Brennan, maestru artizan Waterford, aflat în Times Square.

''E nevoie de aşa ceva după pandemie. Cu toţii am avut doi ani teribili. Am ajuns la liman, iar acum suntem mai bine. Ne înconjurăm cu dragoste. Avem tot ce ne trebuie'', a spus el.

Anul acesta, pentru prima dată de la începutul pandemiei, nu vor exista restricţii asociate COVID-19 impuse petrecăreţilor dispuşi să înfrunte gerul şi aglomeraţia din Times Square, în centrul Manhattan, pentru a asista la numărătoarea inversă dinaintea Anului Nou şi pentru a vedea coborârea globului de cristal la miezul nopţii.

Sursa foto: Shutterstock / Nancy Ann Ellis

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri