Ministrul german pentru mediul digital şi transporturi, Volker Wissing, s-a întâlnit recent cu Elon Musk pentru a clarifica ce aşteaptă Berlinul de la Twitter, în special în combaterea dezinformării, de când fondatorul Tesla a preluat reţeaua de socializare, a anunţat Berlinul, potrivit Reuters, citat de Agerpres.

Wissing, care s-a aflat în California la începutul anului, i-a spus lui Musk că Germania să aşteaptă ca Twitter să respecte voluntar angajamentele de luptă împotriva dezinformării, a declarat un purtător de cuvânt al Ministerului pentru Mediul Digital şi Transporturi.

Ministrul german i-a mai spus patronului Twitter că se aşteaptă ca reţeaua de socializare să adere la Regulamentul privind serviciile digitale, convenit de cele 27 de state membre ale UE şi de eurodeputaţi în aprilie 2022, care le cere platformelor online să depună mai multe eforturi pentru a contracara conţinutul ilegal pe internet.

"A fost o discuţie foarte deschisă şi lungă", a precizat purtătorul de cuvânt într-un comunicat, adăugând că Musk i-a oferit garanţii lui Wissing.

Guvernul german va continua să observe în mod critic situaţia de la Twitter, a adăugat purtătorul de cuvânt, care nu a comentat în detaliu declaraţiile individuale ale lui Musk.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri