Rusia luptă în prezent în Ucraina nu cu forţele ucrainene, ci cu alianţa militară NATO, condusă de SUA, iar Occidentul încearcă să rupă Rusia în bucăţi pentru ca în cele din urmă să o şteargă de pe harta politică a lumii, a declarat secretarul Consiliului Securităţii Rusiei, Nikolai Patruşev, citat de Reuters, conform Agerpres.

Planurile 'occidentalilor' vizează destrămarea Rusiei ca în cele din urmă 'să o şteargă de pe harta politică a lumii', susţine Nikolai Patruşev, fost şef al FSB (Serviciul Federal de Securitate, ex-KGB), potrivit căruia Occidentul şi-ar dori fragmentarea Federaţiei Ruse şi reducerea ei la frontierele Marelui Cnezat al Moscovei din secolul al XV-lea, conform interviului apărut în pagina web a publicaţiei ruse Argumentî i Faktî (pro-Kremlin).

Marele Cnezat al Moscovei, aşa cum este cunoscut statul în documentele ruseşti, este urmaşul Rusiei Kievene (în zonele de nord şi est ale acestui stat) şi predecesorul Imperiului Rus.

Primul mare Cneaz al Moscovei a fost Dmitri Donskoi (cunoscut și ca Dmitri de pe Don), acesta ajungând pe tronul Cnezatului Moscovei la vârsta de 9 ani.

Cel mai important eveniment din primii ani de domnie ai lui Dmitri Donskoi a fost prima construcţie din piatră a Kremlinului din Moscova, finalizată în 1367.

Presupunând că Occidentul ar fi capabil să pună în aplicare planul despre care vorbește Patrușev, abia atunci Rusia ar fi comparabilă ca teritoriu cu Europa actuală, după cum se vede și din imaginea pusă la dispoziție de Wikipedia.

De teama unei ciocniri directe, instructorii NATO îi mână pe soldaţii ucraineni la moarte, mai susţine aliatul lui Putin, potrivit căruia 'prin intermediul operaţiunii speciale militare, Rusia îşi eliberează propriile regiuni de sub ocupaţie şi încearcă să pună capăt experimentului sângeros al Occidentului de a distruge poporul frate ucrainean', conform Argumentî i Faktî.

Sursa foto: Wikipedia

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri