Heinz caută oameni care să ajute compania să găsească o comoară – dar nu este aur. După ce au aflat că un bărbat a supraviețuit aproape o lună pe mare fără altceva decât ketchup și condimente, compania a spus că vrea să-l găsească pentru a-l ajuta să cumpere o nouă barcă, scrie CBS.

Într-un mesaj virtual într-o sticlă, compania a lansat o cerere de ajutor pe Instagram.

„Pentru oricine găsește acest mesaj, avem nevoie de ajutorul tău pentru a găsi un om uimitor cu o poveste uimitoare. S-ar putea să-ți amintești de Elvis Francois, marinarul curajos care nu a supraviețuit decât cu ketchup și condimente în timp ce a fost în derivă pe mare timp de 24 de zile. Heinz vrea să sărbătorească întoarcerea acestuia acasă și să-l ajute să cumpere o barcă nouă... dar se pare că nu-l găsim”, a spus compania.

Francois, în vârstă de 47 de ani, lucra pe barca sa în micuțul stat din Caraibe - St. Maarten, când a început accidental să plutească în larg. Vremea se schimbase brusc iar acesta și-a pierdut capacitatea de a naviga.

„Am încercat să mă întorc în port, dar mi-am pierdut urma pentru că mi-a luat ceva timp să montez vela și să o repar”, a spus el. "...Mi-am sunat prietenii, colegii. Aceștia au încercat să mă contacteze, dar am pierdut semnalul. Nu puteam face nimic altceva decât să stau și să aștept", a spus Francois.

El a scris cuvântul „ajutor” pe spatele bărcii sale și, în cele din urmă, a fost salvat – după 24 de zile, timp în care a supraviețuit cu nimic altceva decât „o sticlă de ketchup... pudră de usturoi și condimente Maggi pentru supă”.

Elvis Francois a fost salvat în cele din urmă de Marina Columbiei.

Sursa foto: Shutterstock / JJava Designs

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Ionut Sisu
Ionuț Șișu scrie pentru Wall-Street.ro din anul 2011, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef adjunct . El și-a început activitatea în presă în 2007, în departamentul de limbă engleză al Mediafax monitorizare. În perioada 2008-2009, Ionuț a acoperit domeniile piețe de capital și finanțe personale în cadrul Business Standard, publicația de afaceri a trustului Realitatea-Cațavencu. După o scurtă perioada de timp în cadrul Corect...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri