Big Red Boots sunt cea mai recentă creație a celor de la MSCHF, un grup de designeri recunoscuți pentru lansarea de produse ciudate, dar deși arată de parcă ar fi ghetele personajului animat Astro Boy, au creat isterie după ce au fost scoase la vânzare.

Au intrat de curând la vânzare, la un preț de 350 de dolari, dar o serie întreagă de influenceri de pe TikTok, YouTube, inclusiv luptători din WWE s-au încălțat deja cu cizmele roșii ciudate, potrivit CNN.

Partea de sus a încălțărilor este destul de flexibilă, așa cum te-ai aștepta de la o pereche de cizme, dar partea de jos este destul de rigidă. Influencerii susțin că sunt comode, în ciuda dimensiunilor parcă prea mari.

În ceea ce privește utilizarea lor, deși de încălțat este relativ ușor, la descălțare, s-ar putea să aveți nevoie de ajutor.

(sursa foto: captură video/CNN)

Din păcate pentru cei care mai visau să cumpere așa ceva, pe site-ul magazinului, stocul de Big Red Boot este deja epuizat. În descrierea produsului creatorii recunosc faptul că inspirația pentru aceste cizme vine din lumea desenelor animate.

Totuși, compania așteaptă să primească patentul pentru acest timp de încălțări, iar opțiunea de a primi notificări dacă stocurile vor fi refăcute este activă, deci s-ar putea să mai apară și alte stocuri.

Sursa foto: MSCHF.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri