Postul de televiziune Fox News a editat un interviu cu fostul președinte american Donald Trump în care acesta a sugerat că ar face anumite concesii teritoriale Rusiei în schimbul păcii.

Astfel, conform Insider, postul de televiziune Fox News, deși cunoscut de altfel pentru vederile sale pro-republicane în trecut - sau poate tocmai din acest motiv - a editat un interviu cu Donald Trump, mai precis acea parte în care acesta sugera că ar fi dispus să facă concesii teritoriale Rusiei în schimbul păcii în Ucraina.

În acest interviu, Trump a repetat de altfel ce a spus și cu alte ocazii, mai precis faptul că în timpul președinției sale Rusia nu s-ar fi aventurat într-un asemenea război, adăugând însă unele detalii cel puțin interesante.

"Aș fi putut negocia. În cel mai rău caz (at worst, n.r.), aș fi putut face o înțelegere pentru a putea fi luat ceva (de către ruși, n.r.), sunt anumite zone în care populația este vorbitoare de limbă rusă, sincer vorbind", a declarat acesta conform Insider.

Interviul cu Donald Trump nu a fost realizat însă de fostul președinte american pentru Fox, ci pentru o altă platformă, postul de televiziune preluând respectiva înregistrare și editând-o sub forma unui clip de numai două minute, din care lipsește inclusiv partea menționată.

Chiar și așa însă, Trump nu și-a ascuns această opinie nici cu alte ocazii, acesta afirmând în repetate rânduri că în timpul președinției sale, sau în cazul în care va fi ales din nou, războiul din Ucraina s-ar încheia rapid.

De asemenea, mai notează Insider, Trump a atras atenția opiniei publice internaționale anul trecut nu doar prin faptul că a refuzat să condamne agresiunea rusă în Ucraina, ci și prin afirmația conform căreia Putin a fost "deștept" prin faptul că a invadat țara vecină.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri