Poliția din Philadelphia (SUA) caută un hoț care a spart un camion parcat ce transporta 750.000 de dolari în monede de 10 cenți fiecare (7,5 milioane de monede care în total cântăreau 17 tone), potrivit CBS News.

Incidentul a avut loc într-o parcare Walmart din nord-estul Philadelphiei, unde anchetatorii cred că un suspect a scăpat cu aproximativ 1 milion de cenți, sau 100.000 de dolari (greutate totală de 2,2 tone).

Mii de monede erau împrăștiate în parcare până la un drum din apropiere, cel mai probabil acestea fiind lăsate în urmă de hoț în timp ce încerca să fugă. Echipajele au petrecut ore întregi făcând curățenie.

Șoferul de camion ridicase monedele de la Monetăria Philadelphia, condusese până în apropiere de locuința sa, apoi parcase camionul peste noapte înainte de următoarea etapă a călătoriei sale în Florida.

Poliția spune că, deși incidentul specific al furtului de monede de 10 cenți este neobișnuit, au observat o creștere a furturilor de marfă în zonă în ultima perioadă.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Ionut Sisu
Ionuț Șișu scrie pentru Wall-Street.ro din anul 2011, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef adjunct . El și-a început activitatea în presă în 2007, în departamentul de limbă engleză al Mediafax monitorizare. În perioada 2008-2009, Ionuț a acoperit domeniile piețe de capital și finanțe personale în cadrul Business Standard, publicația de afaceri a trustului Realitatea-Cațavencu. După o scurtă perioada de timp în cadrul Corect...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri