O gazdă Airbnb din Coreea de Sud se confruntă cu o situație mai puțin obișnuită. Cei mai recenți clienți care s-au cazat la proprietatea sa i-au lăsat o factură la utilități de nici mai mult nici mai puțin de 640 de dolari (echivalentul a aproximativ 2.880 de lei).

Lee, gazda unei proprietăți Airbnb din Coreea de Sud a rămas uimită când a văzut ultima factură de la utilități. Proprietarul a spus că a fost taxat cu 840.000 de woni sud-coreeni după ce un cuplu de chinezi i-a închiriat proprietatea aflată în Seul, pentru 25 de zile, în luna martie. Lee nu a dorit, însă să dezvăluie și suma plătită pentru rezervare, scrie Business Insider.

Lee a sesizat că a existat un consum ridicat de gaz doar după ce un inspector al contorului de gaz l-a sunat pentru a-i spune că proprietatea ar putea avea o scurgere.

Gazda a mers imediat la proprietatea sa unde a găsit o casă goală, cu ferestrele deschise și gazul pornit. Consumul de gaz a dus la o taxă de 640.000 de woni. Mai mult, factura de la apă s-a ridicat la 170.000 de woni (echivalentul a peste 2.100 de lei). Autoritățile din Seul au transmis că respectiva cantitate este aceeași cu cea pe care ar folosi-o opt adulți în două luni.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri