Bank Leumi, a doua mare institutie bancara din Israel, a raportat pentru primul trimestru al anului un profit net in scadere cu 17,5% fata de aceeasi perioada din 2006, relateaza presa internationala.
Profitul net inregistrat de Leumi in Q1 s-a ridicat la 917 milioane sekeli (226,4 milioane dolari), sub nivelul obtinut in aceeasi perioada a anului trecut, de 1,112 miliarde sekeli.

Banca israeliana a inregistrat castiguri de capital in valoare de 259 milioane sekeli in primele trei luni din 2007, fata de 712 milioane sekeli obtinute din vanzarea de active in primul trimestru al anului trecut.

Provizioanele pentru credite neperformante sau sub supraveghere au scazut cu 11 milioane sekeli de la 201 milioane sekeli, iar castigurile din finantari, inainte de constituirea provizioanelor, au urcat la 1,793 miliarde sekeli, fata de 1,645 miliarde sekeli in primul trimestru din 2006.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri