Angajații Apple care ating borna de 10 ani în cadrul companiei primesc un cadou semnat chiar de către CEO-ul Tim Cook, dar s-ar putea ca gestul uneia dintre cele mai bogate companii din lume că nu-i dea neapărat pe spate pe veterani, potrivit BusinessInsider.

La Apple, angajații care au stat cel puțin 10 ani primesc o placă pătrată de aluminiu, o cârpă de lustruit și o scrisoare semnată de CEO-ul Tim Cook, potrivit unui videoclip de la YouTuber DongleBookPro care arată „premiul” primit de angajați cu această ocazie.

Cadoul este o bucată pătrată masivă de aluminiu, cu o uriașă siglă Apple din oțel inoxidabil pe ea. Vine cu o scrisoare, care poartă semnătura lui Cook în partea de jos, care spune:

Felicitări pentru atingerea acestei borne. Munca pe care ai depus-o, provocările pe care le-ai întâlnit și descoperirile pe care le-ai făcut posibile, toate se adaugă la o contribuție profundă și de durată la misiunea Apple de a schimba lumea în bine. În numele tuturor celor de la Apple, îți mulțumim pentru toată contribuția în călătoria noastră împreună.”

Blocul de aluminiu vine și cu o cârpă de lustruit Apple, care costă în jur de 19 dolari, care chiar s-ar putea dovedi utilă.

Aluminiul din care este produs „premiul” angajaților care ajung la 10 ani vechime este din seria 6000, material care este folosit pentru fabricarea produselor companiei. Pe marginea blocului, se află cifra 10 care indică aniversarea, precum și numele angajatului și data la care au marcat 10 ani la companie.

Sursa foto: Captură video / YouTube / DongleBookPro

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri