Doi astronauţi au instalat noi panouri solare pe Staţia Spaţială Internaţională (ISS) în timpul unei ieşiri în spaţiu.

Agenţia spaţială americană NASA a anunţat că astronauţii Steve Bowen şi Woody Hoburg au petrecut aproximativ şase ore în afara ISS.

Mai multe misiuni au avut deja loc în cadrul pregătirilor pentru instalarea panoului solar, care are o lungime de 18 metri şi o lăţime de 6 metri, şi care au drept scop să îmbunătăţească alimentarea cu energie a Staţiei Spaţiale Internaţionale.

Un alt IROSA (International Space Station Roll-Out Solar Array) urmează să fi instalat săptămâna viitoare.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri