Grupul francez Bouygues, care desfasoara afaceri in media, telecomunicatii, constructii si imobiliare, a anuntat o crestere a profitului net de 28% pentru primul trimestru din anul 2007, comparativ cu aceeasi perioada din 2006

Grupul francez Bouygues a anuntat un profit net de 189 de milioane de euro pentru primele trei luni ale anului 2007, cu 28% mai mult decat cele 148 de milioane de euro obtinute in aceeasi perioada a lui 2006.

Cresterea castigurilor s-a datorat, in principal, diviziei de telecomunicatii a grupului francez, care a inregistrat o crestere a profitului net de 54% fata de aceeasi perioada din 2006. Profitul diviziei a ajuns la 128 de milioane de euro.

Castigurile grupului inainte de taxe, in primul trimestru din 2007, au ajuns la 336 de milioane de euro, ceea ce reprezinta o crestere de 21% fata de aceeasi perioada din 2006.

Reprezentantii Bouygues au respins miercuri speculatiile aparute pe piata cu o zi in urma care spuneau ca grupul va vinde catre Lagardere cele 42,9% din actiunile pe care le detine in societatea care administreaza reteaua de televiziune TF1.

Grupul Bouygues este prezent in 80 de tari si desfasoara afaceri in media, telecomunicatii, constructii si imobiliare. Divizia de media a Bouygues detine, printre altele, reteaua de televiziune TF1, liderul televiziunii generaliste in Franta, care cuprinde canalele TF1, Eurosport, LCI, TF6, TV Breizh si TMC. in Romania, Bouygues desfasoara activitati in constructii.


Mai multe articole din sectiunea International »Citeste si
Parisul a lansat cel mai ambitios proiect de modernizare