Barclays planuieste sa-si ridice oferta pentru ABN Amro, dupa ce consortiul rival condus de Royal Bank of Scotland si-a revizuit oferta pentru banca olandeza, a relatat, marti, Financial Times, citat de Reuters.
Consortiul, din care mai fac parte si banca Santander si brupul belgiano-olandez Fortis, a majorat, luni, cota de bani gheata in oferta sa de la 79 la 93%, evaluand banca la 71,1 miliarde euro, scrie NewsIn.

Astfel, oferta de 38,4 euro pe actiune este cu 10% peste oferta facuta de Barclays, exclusiv in actiuni, de aproximativ 35 euro pe actiune.

Barclays ar putea adopta tactici precum emisiunea de actiuni sau folosirea a 12 miliarde euro in bani gheata, obtinute din vanzarea LaSalle. Potrivit Financial Times, compania dorea sa foloseasca acesti bani pentru o rascumparare de actiuni.

Ziarul a mai relatat ca este improbabil ca Barclays sa incerce sa stranga bani din vanzarea unor afaceri ale ABN.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri