Producatorul olandez de bere Heineken a declarat ca se asteapta la o crestere de 20-25% a vanzarilor globale de bere, dublandu-si astfel profitul estimat pentru 2007.
“Cresterea profitului net estimat pentru 2007 se datoreazamajorarii volumului de vanzari in mai multe regiuni ale lumii”, au declarat oficialii Heineken.

Heineken este al patrulea producator de bere din lume ca volum de vanzari. Pentru anul 2007, compania a estimat o crestere a profitului intre 10% si 13%.

Volumul de bere comercializata in prima jumatate a anului 2007 s-a ridicat cu 9,3% pana la 58,2 milioane de hectolitri, in mare parte datorita cresterii pietelor din Asia, Africa si centrul si estul Europei.

Heineken datoreaza peste 70% din profitul sau operational pietei mature din Statele Unite si Europa, dar urmareste si diversificarea prin noi produse si extinderea pe pietele emergente ca Rusia.

In prezent Heineken se concenteaza asupra programelor de reducere eficienta a costurilor, intentionand sa salveze 450 de milioane de euro pana in 2008, previzionand reduceri masive intre 135 si 155 de milioane de euro in 2007.

Reprezentantii Heineken vor anunta primele rezultate ale anului in curs pe 29 august.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri