Real Hypermarket, divizia de vanzari cu amanuntul a grupului german Metro va inaugura vara aceasta doua magazine noi in Turcia, unde intentioneaza sa-si extinda reteaua la 30 de hipermarketuri pana in 2011, potrivit paginii de internet reporternet.com.

In prezent, Real detine opt magazine in Turcia, urmand ca vara aceasta sa deschida alte doua hipermarketuri in Istambul. Retailerul german estimeaza ca cele doua magazine vor desfasura afaceri de 200 milioane dolari pe an.

"Experienta noastra din Germania ne-a invatat ca a fi ieftin inseamna calitate proasta. Telul nostru este sa aducem calitate la preturi fezabile si sa ajungem la un numar de 30 magazine in 2011", a declarat directorul general Real Turcia, Ulf Groth. El a adaugat ca anul viitor Real va deschide magazine noi in alte trei cartiere ale orasului si inca patru in 2009.

Real Hypermarket a intrat pe piata romaneasca in 2006 si a anuntat ca va investi aproximativ 140 milioane euro pentru deschiderea a sapte magazine in acest an. Tot in 2007 va fi deschis si primul magazin al retelei in Bucuresti, urmand ca pana la sfarsitul lui 2008 sa mai fie inaugurate alte trei hipermarketuri Real in capitala, potrivit oficialilor companiei.

La finalul anului trecut, investitiile companiei Real Hypermarket in Romania au ajuns la 123 milioane euro in opt hipermarketuri. Real si-a propus ca pana la sfarsitul acestui an sa isi extinda reteaua la 15 hipermarketuri, iar pana la sfarsitul lui 2008 lantul va cuprinde 21 de magazine.

Divizia Real Hypermarket e parte a grupului Metro AG, prezent in 30 de tari si care opereaza peste 2.200 de magazine deservite de aproximativ 250.000 de angajati.

In Germania, compania Real SB Warenhaus GmbH are 370 de hipermarketuri unde aproape un milion de germani isi fac zilnic cumparaturile. Real Hypermarket a intrat pe piata internationala in 1997, odata cu deschiderea primelor magazine din Polonia. Astazi compania are peste 70 de magazine in Polonia, Turcia, Rusia si Romania. Recent, Real a preluat magazinele din Germania ale lantului american Wal-Mart, in Polonia a preluat magazinele franceze sub brand Géant, iar in Rusia va achizitiona hipermarket-urile Marktkauf.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Internațional »Citește și
Marea Britanie raportează cel mai mare număr de decese în ultimele 24 de ore
Setari Cookie-uri