Unul din sase angajati ai bancii olandeze ABN Amro, subiect al unui razboi al ofertelor de preluare, se gandesc sa renunte la slujba lor, a anuntat cotidianul financiar belgian DeTijd
Cotidianul belgian a citat un studiu sindical din care reiese ca 17% dintre angajatii ABN Amro cred ca ar putea gasi un post mai bun in alta parte.

Intreaga lupta pentru preluarea controlului bancii olandeze dureaza de prea mult timp, in opinia angajatilor, dand nastere unor nesigurante legate de locul de munca.

Grupul bancar britanic Barclays a facut o oferta pentru banca olandeza insa o contraoferta a aparut la scurt timp, aceasta apartinind unui consortiu condus de Royal Bank of Scotland si din care mai fac parte bancile Fortis si Santander.

Barclays ofera 67,5 miliarde euro pentru a prelua controlul ABN Amro insa oferta consortiului condus de RBS este mai mare, atingand 71 miliarde euro.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri