Grupul Lena, unul din cei mai mari jucatori mondial in domeniul constructiilor, anunta cumpararea integrala a actiunilor companiei portugheze Abrantina, care opereaza in ramura constructiilor si a lucrarilor publice.

Construtora Abrantina are o istorie de 75 de ani de succese in domeniul constructiilor, realizand proiecte de anvergura in diverse sectoare precum: porturi maritime, aeroporturi, baraje, constructii civile si cai de comunicatie.

Recenta achizitie a companiei Abrantina consolideaza pozitia de lider pe piata a diviziei Constructii din cadrul grupului Lena, si, totodata, dimensiunea internationala a grupului Lena, prezent in acest moment in tari precum Romania, Bulgaria, Maroc, Algeria, Angola, si, recent, Mozambic.

Prin achizitia companiei Construtora Abrantina si fuziunea diviziei Lena Industrie cu divizia Lena Constructii, se estimeaza ca, sectorul Constructii al grupului Lena va avea o cifra de afaceri de 600 milioane de euro, mai mult decat dublu fata de anul 2006. in termeni globali, Grupul Lena preconizeaza pentru anul 2007 o cifra de afaceri de peste 900 milioane euro, reprezentand o crestere de 73% fata de 2006.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Internațional »Citește și
Coronavirus: China mai are doar 144 de pacienţi în stare gravă
Setari Cookie-uri