ING Lease, una dintre primele cinci companii de leasing din Europa, anunta preluarea Citileasing Ungaria. Achizitia din Ungaria este parte a strategiei ING Lease de a-si intari pozitia in regiunea Europei Centrale si de Est (ECE), unde este deja prezenta in sase tari, inclusiv Romania.

Achizitia realizata in Ungaria – subiect al aprobarii autoritatilor ungare – se inscrie in strategia ING Lease de a-si intari pozitia in regiunea Europei Centrale si de Est, marcand in acelasi timp o crestere importanta a activitatii desfasurate de ING Lease in Ungaria.

Krzysztof Bielecki, care conduce activitatile de leasing general ale grupului ING in Europa Centrala si de Est a declarat:”Achizitia Citileasing se potriveste perfect activitalor pe care le desfasoara ING Lease in Ungaria, contribuind in acelasi timp la extinderea in Europa Centrala si de Est”.

ING Lease, aflata in topul primelor cinci companii de leasing din Europa, este deja prezenta in sase tari din Europa Centrala si de Est, iar procesul de extindere in regiune va continua in viitorul apropiat.

Citileasing s-a axat in principal pe leasingul financiar. Preluarea Citileasing a contribuit, astfel, la cresterea portofoliului ING Lease Ungaria pana la nivelul de 200 milioane de EUR, corespunzand unei cote de 8% din piata leasingului financiar pentru echipamente si pozitei 10 in clasamentul companiilor de leasing din Ungaria.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea International »Citeste si
Ungaria ameninta sa blocheze bugetul UE pentru 2021-2027. Afla motivul