"Nu am avut niciodata atatea posibilitati de achizitii ca in lunile trecute, in momentul de fata suntem interesati de orice companie, dar echipa noastra trebuie sa demonstreze dezavantajele unei eventuale tranzactii", a declarat directorul executiv L'Oreal, Jean-Paul Agon.

"Am relatii foarte bune cu directorul executiv Clarins, Christian Courtin. Clarins este un brand foarte bun. De altfel, nu dorim sa avem un monopol asupra ideilor bune, suntem interesati in a gasi mici companii bazate pe o singura idee, dispuse sa se alature grupului nostru", a adaugat Jean-Paul Agon in legatura cu achizitia companiei de cosmetice franceze, Clarins.

L'Oreal a raportat o crestere a profitului cu 8,4% in primul semestru, la 1,178 miliarde euro (1,6 miliarde dolari), in comparatie cu estimarile facute de Reuters, de 1,161 miliarde euro.

Citeste si:

Profitul operational a crescut cu 8,1% la 1,441 miliarde euro, comparativ cu prezicerile Reuters de 1,409 miliarde euro. L'Oreal a asociat declinul sezonalitatii afacerii Body Shop, achizitionta la jumatatea anului trecut.

Compania L'Oreal a fost infiintata in anul 1997 si este prezenta si pe piata din Romania.