Miliardarul rus Roman Abramovici este primul client individual interesat sa cumpere un avion gigant model Airbus A380, pe care intentioneaza sa il utilizeze drept aeronava privata, afirma miercuri cotidianul francez Le Figaro.
Airbus a anuntat deja in iunie, cu ocazia salonului aeronautic din Bourget, ca a primit o comanda venita din partea unei persoane fizice pentru acest model gigantic, insa a refuzat sa dezvaluiasca identitatea cumparatorului.

Acest "client misterios" este Roman Abramovici, conform Le Figaro.

Miliardarul "utilizeaza momentan un micut Boeing 767, in asteptarea livrarii aeronavei gigant, programanta pentru anul 2011", afirma cotidianul francez, citat de AFP.

Avionul A380, al carui pret de catalog se ridica la 320 milioane dolari, poate transporta pana la 820 persoane.

Roman Abramovici, proprietar al echipei britanice de fotbal Chelsea si guvernator al regiunii Ciukotka, din Extremul Orient rus, detine o avere evaluata la 15 miliarde euro, conform AFP.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri