Firma de contabilitate si audit Ernst & Young a anuntat o crestere cu 15% in dolari pana la 21,1 miliarde dolari a veniturilor sale in anul fiscal care s-a terminat pe 30 iunie 2007 si a mentionat ca a avut o crestere cu doua cifre in toate regiunile

Reprezentantii companiei au spus ca suma totala reprezinta o crestere de 15% in dolari, respectiv de 11% in valute locale.

"Toate serviciile companiei Ernst & Young au avut rezultate bune la nivel mondial si am inregistrat rezultate bune in fiecare dintre domeniile de activitate din cele sapte zone geografice", se spune intr-un comunicat al Ernst & Young.

Cea mai mare crestere a fost a diviziei de consultanta pentru afaceri, The Transaction Advisory Services. Veniturile diviziei Transaction Advisory Services au crescut cu 29%, calculate in dolari, ca urmare a unor afaceri de valoare mare din activitatea de pe pietele emergente si ca urmare a cererii mari din partea fondurilor de investitii, mai arata comunicatul companiei, citat de Reuters.

Ernst & Young a inregistrat o crestere de 10% pe continentul american, de 22% in Nordul Europei, Orientul Mijlociu, India si Africa, de 16% in Europa Centrala si de 17% in vestul Europei.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea International »Citeste si