Grupul financiar a anuntat ca si-a revizuit in crestere tinta de profit pentru intregul an, pana la 486 milioane de euro.

"Anul 2007 reprezinta o marca a extinderii dinamice a grupului", a spus seful boardului directorilor Bank of Cyprus, Eleftherios Ioannou. "Pe baza profiturilor noastre, am pus bazele extinderii pe piete noi, cum sunt Romania si Rusia", a adaugat Ioannou.

Bank of Cyprus va acorda un dividend interimar de aproximativ 0,188 euro/actiune, se mai arata in raportul financiar al bancii.

Citeste si:

Sucursala din Romania a Bank of Cyprus, care a demarat activitatea in acest an, are doua unitati si un centru de afaceri la Bucuresti. Bank of Cyprus intentioneaza sa mai deschida o unitate si la Constanta, care va deveni operationala la inceputul lui 2008.

Banca cipriota a raportat costuri totale de 4 milioane euro pentru activitatea din Romania din primele noua luni ale acestui an.

Sucursalele din Romania si din Rusia ale grupului aveau, la sfarsitul lunii septembrie, un portofoliu de credite acordate de 124 milioane de euro.