Retailerul francez Carrefour a depus prima oferta pentru achizitionarea lantului turc de supermarketuri Migros de a carui preluare mai este interesata o companie din Croatia, au declarat surse apropiate afacerii citate de Reuters.
Carrefour mai detine si compania Carrefoursa dezoltata in parteneriat cu grupul turcesc Sabanci Holding care controleaza si la noi in tara lantul de magazine Teknosa. Grupul Sabanci a dezmintit zvonurile potrivit carora Carrefoursa este interesata de achizitionarea magazinelor Migros, iar Carrefour a refuzat orice comentariu, potrivit NewsIn.

Termenul limita pentru depunerea ofertelor a expirat saptamana aceasta, iar conglomeratul Koc Holding care detine lantul Migros a declarat ca a primit mai mult de cinci oferte fara a preciza nume ale potentialilor cumparatori.

Grupul Carrefour avea pe plan mondial, in septembrie, 1.108 hipermarketuri, 2.659 de supermarketuri, aproape 6.000 de magazine de tip "hard-discount" si alte peste 4.700 de magazine mai mici.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri