Mr. Bricolage, compania franceza de magazine de distributie a materialelor de constructii si amenajari interioare, continua dezvoltarea retelei in Bulgaria prin inaugurarea unui nou magazin in nord-estul tarii, la Dobrich, in urma unei investitii de circa 3,7 milioane de euro.

Noul hipermarket Mr.Bricolage este a zecea unitate operata in Bulgaria de retailerul francez. Compania intentioneaza sa mai deschida doua magazine noi in sudul Bulgariei, anul viitor. In prezent grupul exploreaza oportunitatile oraselor Haskovo, Pazardjik si Sliven.

Mr.Bricolage a intrat pe piata bulgara in anul 2000, iar Doverie Brico este compania care detine franciza Mr. Bricolage pentru Bulgaria, Macedonia si Serbia. Doverie Brico reprezinta un joint venture intre compania bulgara Doverie Capital si cea franceza Mr.Bricolage SA.

In Romania, Mr.Bricolage a inaugurat primul magazin la sfarsitul anului trecut, in urma unei investitii de 7 milioane de euro. Pe termen lung, Mr. Bricolage va deschide magazine in orasele mari, iar centrele comerciale vor avea suprafete intre 6.000 si 10.000 metri patrati.

Compania franceza intentioneaza sa dezvolte, pe termen lung, in Romania, o retea de peste 30 de magazine de bricolaj, investitia totala fiind estimata la 220 milioane de euro.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Internațional »Citește și
Europa caută spaţii frigorifice în care să îşi stocheze surplusul de alimente
Setari Cookie-uri