Potrivit sursei, OTP a ajuns deja la un acord in ceea ce priveste vanzarea, ramanand de stabilit numai conditiile finale, a declarat sursa.

Saptamanalul de afaceri HVG a anuntat saptamana trecuta ca OTP poarta discutii cu patru clienti, printre care Aegon, AIG, francezii de la Groupama and Zurich Financial.

Sursa a confirmat numele clientilor si a spus ca acordul nu reprezinta o simpla vanzare ci si un parteneriat pe termen lung, iar Garancia va ramane in stransa legatura cu banca OTP.

Citeste si:

Banca de investitii ING a anuntat intr-un raport recent de cercetare ca pretul diviziei Garancia s-ar putea ridica la 485 milioane de euro, in timp ce altii au estimat suma de 500 milioane euro.

OTP a refuzat sa comenteze, reiterand declaratia de la sfarsitul lunii decembrie 2007 in ceea ce priveste situatia diviziei Garancia.

In luna decembrie 2007, OTP a declarat ca a primit oferte pentru divizia sa de asigurari, urmand sa ia o decizie la inceputul anului 2008, pentru a stabili daca va pastra sau va vinde Garancia.