Compania AmRest Holdings NV, care opereaza lantul de restaurante KFC si Pizza Hut in Polonia si Cehia, a semnat un contract cu Burger King Europa referitor la dezvoltarea si functionarea acestor restaurante pe piata din Bulgaria, potrivit publicatiei bulgare Dnevnik.
AmRest opereaza deja restaurante pentru Burger King in Polonia. Surse locale au afirmat ca AmRest pregateste lansarea Burger King inca din 2007 si a procurat trei locatii in Sofia. Pana in prezent nu a fost precizata o data exacta pentru deschiderea restaurantelor Burger King.

Compania AmRest Holdings NV a inaugurat, la inceputul lunii ianuarie, intr-un mall din Sofia primul sau restaurant KFC in sistem de franciza din Bulgaria. AmRest Holdings NV nu are exclusivitate in Bulgaria pentru brandurile companiei Yum! Brands printre care se numara KFC, Long John Silver's si Pizza Hut.

A doua companie care detine franciza pentru restaurantele KFC in Bulgaria este Samex. Aceasta opereaza lantul KFC in Bulgaria din 1994 si detine o unitate in statiunea Sunny Beach de la Marea Neagra si alte sapte in Sofia. O franciza pentru restaurantele Pizza Hut in Bulgaria este detinuta de asemenea si de Excel Associates.

Burger King a deschis in ultimul an in intreaga lume peste 145 de restaurante, iar reprezentantii companiei nu au anuntat inca intrarea pe piata din Romania a unor astfel de restaurante.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri