L\'Oreal, cel mai mare producator de cosmetice din lume, a anuntat joi o crestere cu 8,1% a vanzarilor sale din 2007, ca urmare a achizitiilor, a cresterii solide pe piata est-europeana si a cererii de sampoane, parfumuri si seturi de machiaj.

Producatorul sampoanelor Garnier si al parfumurilor Lancome a aratat ca a avut vanzari de 17,063 miliarde euro (25 miliarde dolari) in 2007, in conformitate cu estimarile analistilor, de 17,058 miliarde dolari, potrivit Reuters Estimates.

Reprezentantii L'Oreal au confirmat ca vor afisa o crestere cu doua cifre a castigurilor pe actiune din 2007.

L'Oreal a aratat ca vanzarile sale au crescut in trimestrul al patrulea cu 6,6% fata de perioada echivalenta din 2006, pana la 4,423 miliarde euro.

In pofida avertismentului din octombrie al grupului ca piata americana ar putea arata o scadere, statisticile nu au confirmat asa ceva, aratand, dimpotriva, ca vanzarile L'Oreal din SUA si-au accelerat ritmul de crestere la 7,2%, de la 4% in trimestrul al treilea.

Vanzarile de produse de lux au fost foarte solide in trimestrul al patrulea din 2007, sustinute de lansarea parfumurilor Diesel "Fuel for Life" si "Polo Explorer", a mai anuntat L'Oreal.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea International »Citeste si
BLACK FRIDAY 2018: suntem LIVE cu cele mai bune OFERTE!