L\'Oreal, cel mai mare producator de cosmetice din lume, a anuntat joi o crestere cu 8,1% a vanzarilor sale din 2007, ca urmare a achizitiilor, a cresterii solide pe piata est-europeana si a cererii de sampoane, parfumuri si seturi de machiaj.
Producatorul sampoanelor Garnier si al parfumurilor Lancome a aratat ca a avut vanzari de 17,063 miliarde euro (25 miliarde dolari) in 2007, in conformitate cu estimarile analistilor, de 17,058 miliarde dolari, potrivit Reuters Estimates.

Reprezentantii L'Oreal au confirmat ca vor afisa o crestere cu doua cifre a castigurilor pe actiune din 2007.

L'Oreal a aratat ca vanzarile sale au crescut in trimestrul al patrulea cu 6,6% fata de perioada echivalenta din 2006, pana la 4,423 miliarde euro.

In pofida avertismentului din octombrie al grupului ca piata americana ar putea arata o scadere, statisticile nu au confirmat asa ceva, aratand, dimpotriva, ca vanzarile L'Oreal din SUA si-au accelerat ritmul de crestere la 7,2%, de la 4% in trimestrul al treilea.

Vanzarile de produse de lux au fost foarte solide in trimestrul al patrulea din 2007, sustinute de lansarea parfumurilor Diesel "Fuel for Life" si "Polo Explorer", a mai anuntat L'Oreal.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri