Retailerul austriac Drogerie Markt (DM), ce comercializeaza produse naturiste pentru infrumusetare sau ingrijire corporala, intentioneaza sa-si extinda afacerea in regiune, urmand sa deschida primul sau magazin din Bulgaria in 2009, potrivit Dnevnik.
Compania a inceput deja recrutarea personalului si alegerea locatiilor pentru noile magazine, mai ales in zonele ce prezinta un potential ridicat din punct de vedere al numarului locurilor de parcare. Prima drogherie DM va avea o suprafata de 400-450 metri patrati si ar putea fi plasata intr-unul din marile centre comerciale din Bulgaria.

"Bulgaria prezinta mari oportunitati de crestere economica si este situata chiar langa Romania si Serbia", a declarat presedintele Drogerie Markt, Guenter Bauer.

Compania Drogerie Markt a inaugurat prima sa filiala din Romania in toamna anului trecut, magazinul fiind situat in galeria hipermarketului Real din Timisoara. Compania comercializeaza o gama larga de produse cosmetice, parfumuri, vopsele de par, produse pentru ingrijire corporala, produse naturiste, produse de curatenie si hrana pentru animale de companie si altele.

La nivel international compania mai este prezenta in Germania, Austria, Italia, Cehia, Ungaria, Slovenia, Croatia, Slovacia, Serbia si Bosnia.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri