Compania a inceput deja recrutarea personalului si alegerea locatiilor pentru noile magazine, mai ales in zonele ce prezinta un potential ridicat din punct de vedere al numarului locurilor de parcare. Prima drogherie DM va avea o suprafata de 400-450 metri patrati si ar putea fi plasata intr-unul din marile centre comerciale din Bulgaria.

"Bulgaria prezinta mari oportunitati de crestere economica si este situata chiar langa Romania si Serbia", a declarat presedintele Drogerie Markt, Guenter Bauer.

Compania Drogerie Markt a inaugurat prima sa filiala din Romania in toamna anului trecut, magazinul fiind situat in galeria hipermarketului Real din Timisoara. Compania comercializeaza o gama larga de produse cosmetice, parfumuri, vopsele de par, produse pentru ingrijire corporala, produse naturiste, produse de curatenie si hrana pentru animale de companie si altele.

La nivel international compania mai este prezenta in Germania, Austria, Italia, Cehia, Ungaria, Slovenia, Croatia, Slovacia, Serbia si Bosnia.