Banca franceza Societe Generale (SocGen) a anuntat, marti, ca a ajuns la un acord privind cumpararea unor active ale fostului grup bancar Capitalia, detinut in prezent de banca italiana UniCredit.
SocGen va cumpara afacerile de compensare, de administrare de active si de custodie a valorilor mobiliare ale fostului grup Capitalia.

Activele aflate in custodie se cifreaza la 102 miliarde euro, iar activele gestionate in Italia si Luxemburg valoreaza 22 miliarde euro si, respectiv, 5 miliarde euro, arata un comunicat al Societe Generale, citat de Reuters.

Tranzactia, ai carei termeni financiari nu au fost dezvaluiti, ar trebui sa fie incheiata pana la sfarsitul lui martie 2008.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri