Potrivit unor surse din piata, primele magazine ale brandului C&A vor fi inaugurate in 2010. Mai multe branduri internationale de haine si-au anuntat deja intrarea pe piata din Bulgaria. Primele lor magazine sunt asteptate sa se deschida in 2009 cand vor fi livrate mai multe mall-uri.

Retaileri precum Zara si H&M ar putea inchiria spatii in centre comerciale din Sofia, aflate in dezvoltare si in cateva orase din Bulgaria. In plus, compania greceasca Marinopoulos a anuntat recent semnarea unui contract pentru dezvoltarea in Bulgaria a francizei retailerului american de haine si accesorii Gap.

C&A este unul dintre cei mai mari retaileri de imbracaminte din Europa, avand de asemenea magazine in America Latina si China. In Europa Centrala si de Est, compania este prezenta in Austria, Cehia, Ungaria, Polonia, Rusia, Turcia si Slovenia.

C&A face parte din grupul Cofra care activeaza pe piata imobiliara, dar si in domeniul serviciilor financiare. Cofra mai detine compania Redevco ce activeaza si pe piata din Romania prin societatea Redevco Ro Alpha ce deruleaza afaceri in domeniul imobiliar.