Piata londoneza de asigurari Lloyd\'s of London a raportat majorarea cu 5% a profitului obtinut in 2007, beneficiind de pe urma unui nivel redus al cererilor de despagubire pentru daune cauzate de calamitati naturale, insa rezultatele pun presiune pentru scaderea primelor, informeaza Reuters.
Cea mai veche si mai mare piata de asigurari din lume a afisat un profit inainte de impozitare de 3,85 miliarde lire sterline in 2007 (7,6 miliarde dolari), in crestere fata de nivelul de 3,66 miliarde dolari inregistrat in 2006.

Marja combinata a Lloyd's, masura a performantei pietei, a scazut la 84%, de la 83,1% in 2006.

Aceasta marja masoara costurile si cererile de despagubire ca procent din primele brute, si cu cat marja e mai indeparata de 100%, cu atat perfromanta a fost mai buna.

Lloyd's a preciza ca marja sa se poate compara cu succes cu cele ale altor rivali europeni si din insulele Bermude.

Activele centrale ale pietei, care sustin ratingurile sale de soliditate financiara, au crescut cu 34%, la 1,95 miliarde lire sterline.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri